Charlotte Kjølbye Jørgensen

Brandsbyvej 29, 5450 Otterup

Tlf: 2266 4916

Åbningstider:
man-tors 6.15-16.00
fre: 6.15-15.15

Legestuegruppe 4

Hvem er jeg?

Jeg er Charlotte (kald mig bare Lotte). Jeg er gift med John. Jeg har 3 voksne udeboende børn, og 3 børnebørn. Desuden er jeg ikkeryger, og jeg har ingen husdyr. Jeg er oprindeligt blomsterbinder, men har tidligere været ansat som dagplejer i Odense Kommune. Jeg er et glad og positivt menneske, som er omsorgsfuld, kreativ og meget stabil. Jeg er meget engageret i mit arbejde, og elsker at finde løsninger/metoder omkring de små daglige udfordringer der måtte komme. 

Mine værdier:

 - Omsorg, trivsel, læring og nærvær.
Jeg lægger meget vægt på, at børnene lærer gennem leg. Vi har ofte fokus på meget små ting, som i sidste ende har betydning i en større sammenhæng.
Derudover læser vi, synger, fjoller, danser, bager, tegner, laver yoga, eller tager på tur. Vi er meget ude i det fri. Kun enkelte dage om året, må vi give efter for vejret.
Tit laver vi vores eget legetøj 😊😊
Vi har forskellige temaer året rundt, som vi går i dybden med. Det kan være insekter, sanser. Kroppen, sprog, planter, kost eller landbrug/dyr – som vi jo er omgivet af herude.
Jeg ser det enkelte barn, og har stor fokus på børnenes individuelle behov, hvor jeg der ud fra, laver små handleplaner. Her hos mig er en stor del af maden økologisk. Kosten tilpasses det enkelte barns alder. Der vil ikke blive tilbudt kager/slik, det
må de få derhjemme �

I vil opleve at jeg brænder for:

  • BØRN!!!
    Jeg ELSKER at jeg må være en del af de små poders tidlige liv